På svenskaIn english
Lycksele Djurpark

Kallskänka / Köksbiträde

Har du en passion för mat och vill leverera en fantastisk matupplevelse till våra gäster? Då kan det spännande jobbet som kallskänka/köksbiträde på Lycksele djurpark vara din utmaning för sommaren 2020

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och är serviceinriktad.

Arbetsuppgifter:              
Här får du möjlighet till ett omväxlande arbete, där ingen dag är den andra lik. Som kallskänka/köksbiträde i Lycksele Djurparks restaurang arbetar du med alla arbetsuppgifter som förkommer i ett större restaurangkök. Du bemannar restaurangens kassa samt ansvarar även för beställning av varor.

Tempot i vårt kök kan vara högt beroende på dagens besöksantal i parken. Du trivs att jobba i team och vill leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster.

Kvalifikationer:               
Vi söker dig med grundläggande kunskaper inom matlagning. Du är stresstålig, kan planera ditt arbete, arbeta självständigt och ta egna initiativ. Det är viktigt att du talar god svenska och kan förstå och göra dig förstådd på engelska då kommunikation med kunderna är A och O.

Omfattning: 200530-200816, eller enligt överenskommelse
Heltid/deltid, schemalagd arbetstid.

Lön:                                  
Enligt avtal.

Upplysningar:                  
Carina Johansson, 0950-167 11

Facklig representant för Kommunal nås via kommunens växel, 0950 166 00

Ansökan      
Vi handlägger ansökningarna löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt dock senast 30 april 2020. Ansökan och CV skickar du med e-post till .