På svenskaIn english
Lycksele Djurpark

Entré och butik

Vi söker dig som älskar mötet med gästen och som gärna bjuder lite extra på dig själv för att leverera service i världsklass, är självständig och initiativtagande samtidigt som du är en problemlösare med ett positivt förhållningssätt. Då tempot stundtals kan vara mycket högt ställer det krav på din förmåga att behålla lugnet samt att kunna samarbeta med dina kollegor på ett effektivt och säkert sätt.


Arbetsuppgifter:              
Du kommer genom aktivt engagemang skapa förutsättningar för att gästen välkomnas och uppmärksammas under sitt besök i parken. I dina arbetsuppgifter ingår bl a bemanning av biljettkassa/information, försäljning i vår souvenirbutik, redovisning av kontantkassor, inventering och beställning av varor


Kvalifikationer:               
Du har en avklarad gymnasieutbildning. Det är viktigt att du har kassavana och vi ser gärna att du tidigare arbetat med försäljning. Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet av arbete inom turism- och servicebranschen. Du talar svenska och engelska obehindrat, har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande.


Omfattning:
190530-190818, eller enligt överenskommelse
Heltid/deltid, schemalagd arbetstid.

Lön:                                  
Enligt avtal

Upplysningar:                  
Carina Johansson, 0950-167 11
Irene Sjögren, 0950 167 10

Facklig representant för Kommunal nås via kommunens växel, 0950 166 00

Ansökan      
Vi handlägger ansökningarna löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan och CV skickar du med e-post till .