På svenskaIn english
Lycksele Djurpark

Restaurangbiträde till Grillen

Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, ett utpräglat ordningssinne och vill leverera bra service och härliga smakupplevelser i till grillens gäster.

Arbetsuppgifter:              
Som restaurangbiträde i Grillen på Lycksele djurpark arbetar du med alla arbetsuppgifter som förkommer i en grill. Vilket innefattar både förberedelse, grilla hamburgare och servera det gästen beställer, kassajobb samt att hålla lokalen ren och fräsch.

Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du trivs både att jobba ensam samt att samarbeta när arbetstrycket kräver det. Du vill leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster.

Kvalifikationer:               
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i restaurang eller grill, har du vana från arbete i kassa är det en merit. Du är stresstålig, har gott ordningssinne och är en ärlig och utåtriktad person. Det är viktigt att du talar god svenska och kan förstå och göra dig förstådd på engelska då kommunikation med kunderna är A och O.

Omfattning: 200622-200809, eller enligt överenskommelse
Heltid/deltid, schemalagd arbetstid.

Lön:                                  
Enligt avtal.

Upplysningar:                  
Carina Johansson, 0950-167 11

Facklig representant för Kommunal nås via kommunens växel, 0950 166 00

Ansökan      
Vi handlägger ansökningarna löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt dock senast 30 april 2020. Ansökan och CV skickar du med e-post till .